Bejegyzések

Heti beszámoló

Rajtam ne múljon...! [90. oldal] Azt mondják, mindig rajtunk is múlik minden. Rajtam ne múljon. (Tandori Dezső: Vagy majdnem az. Bp. 1995.)

Friss topikok

  • KapitányG: Jobbulást! Várom a főnixmadarat! (2013.02.26. 10:05) Partecédula
  • évi.: Anyunak két kedvenc könyve volt,amiket sokszor levett a polcról, az egyik az Aranyketrec, a másik ... (2013.02.25. 16:07) Aranyketrec
  • akimoto: Flora, mi sem mondjuk meg, hányan is lakunk itt. Az ördög nem alszik (csak a testvéred, jó messze.... (2013.02.19. 20:45) Répatorta
  • akimoto: Várok egy kicsit. Hogyne, költözésből elég volt. (2013.02.18. 16:49) Madaras
  • évi.: @akimoto: Igen, meg, és tegnap reggel is néztem néhány videót,ami fent volt a neten :( (2013.02.16. 13:35) Szegény emberek

Címkék

1952-2012 (1) 2013 január (1) 56 (1) a (1) alázat (1) aranyat érő (1) arany dió mogyoró (1) arany ősz (1) Art (1) átverés (1) az éjszaka csodái (1) az időről (1) a blog (1) a második gyertya (1) a sziget (1) befőzés (1) belülről kifelé (1) Berzsenyi (1) bevezető (1) bölcső ténfereg (1) Bőrlevél (1) cseresznye (1) csodaváróknak (1) csupa öröm (1) Daniss ajánlás (1) De (1) Deco (1) dióhéjban (1) dráma (1) egyebek és emberek (1) egy kiállítás köteteiről (1) élet és tudomány (1) emlék (1) érzelmi érték (1) esték (1) este jó (1) ez igen (1) főemlősök egymás közt (1) fogadd el (1) foglyok karácsonya (1) főpróba (1) Furnitures (1) gaudeamus (1) gubancok (1) gyász (1) gyászos (1) hangzó (1) hazádnak rendületlenül (1) hetedik (1) hétköznap (1) hideg meleg júliusban (1) hírek (1) hófúvás (1) hol jár az eszem (1) hónap (1) hordalék (1) hurrá nyaralunk (1) hűvös éjszakák jönnek (1) húzzunk bele (1) Ibafa (1) időkép (1) ínség (1) itt vagyok (1) jogok (1) jómadár (1) jövőre jobb lesz (1) júliusi (1) Káin (1) kapaszkodj Malvin (1) karének (1) keddi jelentés (1) képességünk a rend (1) késő ősszel (1) kirándulás a végtelenbe (1) könnyek (1) kotkodács (1) közlékeny (1) kultúrák (1) legyen nyár (1) madarak és fák (1) mai mesék (1) majd jövök valamikor (1) Mancur segít (1) március elején (1) meddő órák (1) meg (1) megbízható (1) megfizette (1) megfontoltan (1) még jövök (1) melankólia (1) mélyben (1) mely nyelv merne (1) menedék (1) menni menni menni (1) merengő (1) miért (1) miről meséljek? (1) molitva (1) mosolygó (1) most (1) Mrs ZuzMara (1) Nádas Péterről másodszor (1) Nádas Péter trilógiájáról (1) nálunk falun (1) na mégegyszer (1) negyvenhat hideg tavaszán (1) negyvenhat telén (1) negyvenhét nyara (1) neköd adom (1) nem engedtünk a negyvennyolcból (1) nézzünk előre (1) nyelvtanulás (1) olvasni (1) olvasni nehéz (1) olvassatok jó költőket (1) oremus (1) öröm (1) őszikék (1) őszinteség (1) pályázott egy állásra (1) panni tavalyi utazása (1) párhuzamos (1) pillanatok (1) pórázon (1) profundis (1) realizmus (1) rock (1) roráte (1) sodrásban (1) Szabadság! (1) szabad madár (1) száll az illat-ár (1) szeppuku (1) szép napok (1) szerenád (1) szigetek (1) Temesi Ferenc (1) töröljük le (1) történetek újrapapíron (1) túlélők (1) túléltük de képeket (1) tűlevél (1) ügyek (1) új hely (1) utcabál (1) valami van (1) vau (1) végre hűvös (1) veríték és válóok (1) vers (1) versek délutánja (1) világból (1) visszanézve (1) és megnyerte (1) (1) nem tudok feltenni erre a blogra (1) Címkefelhő

Vége az évnek

2011.12.29. 13:18 akimoto

Dec.. 19.

http://www.alternativenergia.hu/arviz-szelsoseges-idojaras-es-foldrenges/42136

Tök jó helyre költöztünk. Az előrejelzések a szélviharon kívül nem szólnak a mi régiónkról, a kánikula pedig elviselhető a ház alagsorában,  a pincéből hűvösség jön.  Ez a jövő nyáron lesz aktuális, most fázunk picit.

 Dec. 23.

Most kiderül, Lehet-e Más a Politika?

http://www.hir24.hu/belfold/2011/12/23/odalancoltak-magukat-az-lmp-sek-a-parlamenthez/

Miért éppen most? Miért éppen így? Miért hivatkoznak erre: „akinek fontos a demokrácia…”. Ábrándos értelmiségiek. Még mindig nem látható, hogy a demokrácia egyáltalán nem fontos a köznépnek? Ha megvan a megélhetése és békén kuporoghat a  vackán, valamint a hatalom a cigányokat meg a hajléktalanokat eltakarítja a szeme elől, akkor mindegy, demokráciának hívják-e a közéletet, vagy máshogy.

Legyen Más a Politika. Szívből kívánom.

Nap közben kiderült, hogy bevitték a rendőrségre a tüntetőket, mert  „bűncselekmény elkövetése közbeni tettenérés” történt. Gy.F. is beállt  szolidarítani. Őt is bevitték. Közben a Parlamentben minden törvényt elfogadtak, ami ellen az ellenzék tüntetett. Debrecen polgármestere, országgyűlési képviselő nevetséges komédiának nevezte az ország háza körül végbemenő eseményeket. Itt tartunk. Semminek sincs semmi értelme.

 

Dec. 24.

„mint fonnyadó szavak közt fürge csönd…” Jóll illik erre az estére az erdélyi hölgy verse.

*

Kiraktam a teraszra a töltött dagadót, a kétféle borscs levest, a húsmentes tölteléket lesütve, mindet jól becsomagoltam. Ha éjjel belopózik valaki az udvarba, és elviszi, nagyon érdekes lesz hétfőn a vendégség.

 

Dec.25.

Megvan minden. Most tegyünk föl egy kávét. Amikor gyerekek voltunk, Karácsony első napján anyukánk habos kakaóval és foszlós kaláccsal ébresztett bennünket. Nagy tálcán hozta be az ebédlőasztalra, az előző napi vacsora romjai közé. Megettük, aztán elkezdődött a nap. Apukánk csörömpölve begyújtott, majd igyekezett lefelé a fáskamrába, talán, hogy ne hallja a minden évben feltámadó ingerült szóváltást a konyha felől. 

*

Találtam egy verset. Ágai Ágnes írta. (Részlet):

Szeretlek.
Csak így, ilyen köznapian
ilyen egyszerűen, ha úgy tetszik semmitmondóan
hisz a legtöbb levélben így írják: szeretettel,
és ez nem súlyosabb, mint a kérdés:
mi újság, hogy vagy és effélék.
Pedig milyen kevés ember iránt vagyunk szeretettel,
mennyi közöny, rosszallás, idegenség,
gyanakvás, harag, meg nem értés,
mennyi odvas, rosszindulat fűz bennünket egymáshoz
kis és nagy közösségünk zárt rendszerében.
Milyen kevesen figyelnek szavainkra,
ha azt mondjuk: elvtársam, kedves barátom,
egyetlen szerelmem ? mikor mit ír elő konvenciónk,
miközben szavaink tartalma rég kihullott,
és ezt nem kéri tőlünk senki számon,
hisz megszoktuk: őszinte részvétem, szívből gratulálok,
és a szeretlek, ha egyáltalán kiejtjük,
nem több közhely szavaink egyikénél,
ami kéznél van, mint a papír zsebkendő, vagy a golyóstoll.

 

Furcsán igaz, amit Ágai ír. De én például soha nem írom le a levél végére, hogy szeretettel, ha az illetőt nem szeretem, vagy közömbös vagyok iránta. Mindig jól meggondolom, kitől búcsúzom így.

 

Dec.26.

Az igazi szocreál, amiben a szoc= szociális. ’980-tól napjainkig: http://azamerikaifiu.blog.hu/2011/12/25/torvennyel_rugni_pofan?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2011_12_26&utm_campaign=index

Még olvasom tovább.

*

Elmentek a gyerekek. Az ebéd jó volt, a vicces poénok találati aránya – hm- megfelelő.

*

Miért éppen ma kívánkoztam közreadni az Apu hadifogságból  írt vágyakozását hazafelé? Önismeret elégséges. A ház ura viszont kitűnő osztályzatot érdemel.

 

Dec. 27.

Ez az amerikaifiu blog semmivel sem különb, mint bármelyik gyűlölködő, namostapofátokbavágom a véleményemet blog. Egy a sok közül.

*

Hetek óta úgy érzem, hogy valami nem jó következik. Valami véget ér a családunk életében, valami rosszra fordul. Mintha földrengés készülődne. Mintha megnyílna a föld, és mi a szakadék két oldalán messzire kerülnénk egymástól.

A rendhagyó karácsonyi bulin végül Nino Rota filmzenéiből, főleg az Amarcordból válogatott K. jó negyedórát, aztán Vukán György zongorázott  régi magyar filmek kísérőzenéiből a saját átiratában. Ez is olyan volt, mint egy búcsú. A belső mozi képei egyre halványabbak.

A karácsonyi tortám nem sikerült. Egy mandala képet választottam, hatágú szerkezet közepén narancskarika, onnan negyed fokkal elfordult hatszögű sötétbarna csokoládé alapon hat kivikarika, onnan kifelé narancskrémet keretező csokoládéforgács lett volna, ha nem túl folyós a krém, és jól tudok szabad kézzel rajzolni. Lett valami, csak nem az igazi.

Dec. 28.

Van valaki, akitől félek. Illetve nem félek, inkább tartok tőle. Sokszor elképzelem, hogy becsönget, és be kell engednem, leültetnem, hoznék neki egy pohár italt: Nem tudnék vele őszintén beszélni. Az ilyen látogatásoknak nincs tétje, a saját házamban én vagyok otthon, mégis húzódoznék, és nagyon megkönnyebbülnék, ha végre kívül látnám a kapun.

Másik képzelődés a metró mozgólépcsőjén fog el. Mi lenne, ha ő a hátam mögött állna? Kiszámíthatatlan. Gondolna egyet, és lelökne a lépcsőn, vagy alattomosabban, az egyik lábamat letaszítaná a lépcsőről, hogy hanyattessek. A mozgólépcső megy közben, és összezúz, mire leérek.

Még másik: olvasná a blogomat, számonkérne ezt-azt, én meg zavarba jönnék. Milyen elvek vezérelnek? Semmilyenek. A saját tapasztalatom és az óvatlanságom. Talán kérhetném, hogy mellőzze a címkézést. 

 

 Dec. 29.

Pszichiátriai kutatások szerint kell félni. A félelem célja a túlélés, agyunk egy területe, az  amygdala segít  életben maradni azáltal, hogy megóv bennünket azoktól a helyzetektől, emberektől vagy tárgyaktól, melyek veszélyt jelenthetnek életünkre.

*

Euthymia, mánia, depresszió. A pszichiátriai Markov-modell szerint a bipoláris depresszió kórlefolyása e három állapoton keresztül megy végbe.

                       

 

44 komment

Címkék: jövőre jobb lesz

A bejegyzés trackback címe:

https://akimotonapjai.blog.hu/api/trackback/id/tr703504134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

évi. 2011.12.29. 14:53:04

Valami nem jó következik.Igen, sokan érezzük ezt, szinte mindenki ezt mondja el nekem, amerre járok...

akimoto 2011.12.29. 16:44:13

Évi, jó mantrát találtam, abba kapaszkodom. :)

flora/ro 2011.12.30. 02:23:19

Ha nem utazom el, behozom az egy hetes mulasztást az olvasnivalókkal!
Nagyon egyetértek veled a "szeretet" és a "szeretettel" nem elcséplésének gondolatával!
A Neten néztem képeket a tüntetésről. Beszéltem néhány családtagommal is... Innen nehéz megítélni a helyzetet, ítélkezni meg egyenesen nem helyénvaló.

évi. 2011.12.30. 09:26:05

@akimoto: helyes!Ennél jobban nem is lehet:)

akimoto 2011.12.30. 09:52:59

Flora, nyugtalanítana, ha tudom, hogy úton vagy. Nincs skype-od? Lehet körbeszélgetést szervezni egész éjjel!
(A tüntetésekhez: ezúttal én sem tudom, hogy mi legyen a véleményem.)

flora/ro 2011.12.30. 13:33:19

Van skype-om, hasznát is vesszük gyakran!
Kíváncsian várom az újfajta élményt: milyen lesz szilveszterezni önmagammal? Felhörpintek majd éjfélkor egy kis kanalast, hogy köhögésem is csilapodjon egyúttal!

akimoto 2011.12.30. 14:11:16

Flora, ha akarod, vegyél fel a partnerlistádra így, hogy bodoklari. Úgyis megmondja a rendszer, jelentkeztél-e. Remélem, nincs lázad, a köhögés ellen Zé receptje vált be: disznózsírral bekenni a szegycsontot föl nyakig, régi pólóban, egyéb meleg bugyolákban aludni, másnap frissen kelni. :)) A kanalas nem árthat. :))

Biedermann 2011.12.30. 17:04:45

@akimoto: Most azon nevetek, éppen a napokban jutott Eszti eszébe, hogy gyerekkorában disznózsírt kentem a mellkasára. Lám, van, ami megmarad. ::))
Hogy jön-e rossz vagy sem, ki tudja. Érezni én is érzem, de remélem, tévedek. Tegnap vettem 8 kiló lisztet, a család ott röhögött rajtam az Aldi pénztáránál. Remélem, nem veszem hasznát.
A megmondásnak meg nagy divatja van. Kár, hogy összetévesztik az őszinteséggel.

emmausz 2011.12.30. 18:44:44

Az év utolsó előtti napján hadd idézzem - ma már másodszor - a nyugodtságra biztató közhelyet. Hogy mit hoz 2012, ki tudja, de
UTOLJÁRA A REMÉNY HAL MEG.
Mindenkinek BÚÉK!

akimoto 2011.12.30. 20:35:41

Biedermann, van kenyérsütő géped? :))
Már jobban vagyok, hogy le tudtam írni, mit mondanék a legőszintébben.

akimoto 2011.12.30. 20:37:30

Emmausz, köszönöm. Én is boldog új évet kívánok Mindannyiótoknak!

Biedermann 2011.12.30. 21:10:33

@akimoto: Nincs. Mindig a sütőben sütök kenyeret. Mondjuk ez a liszt csak vésztartalék, mert egyébként alföldi tönkölyből szoktam sütni, csak éppen az nem áll el hónapokig.
Örülök, hogy egészen az őszinteségig jobban vagy. :)
Boldog új évet nektek! ::))

akimoto 2011.12.30. 22:35:54

Biedermann, nálam is áll a kamrában tönkölyliszt, a kenyeret a sváb pékségben veszem, nem tudnék olyan jót alkotni.
Köszönöm, Biedermann, nektek is boldog új évet kívánok.

gond/ol/a · http://lineas.freeblog.hu 2011.12.31. 11:52:11

naja, félni kellhet, de szorongani?! nem egészsége... magamtól (és magamról) tudom...:(

van nem bipoláris depresszió is... (ez a rosszabb, mert nincs mi kiegyenlitse:( (mánia viszont -ez érdekes- nincs önmagában! Kár?!) az euthymiáról nem hallottam még, de (elnevezés nélkül sejtem), az lehet a legnormálisabb állapot!mert csak a szélsőségek közt lehet...pont középen!:)de majd utánanézek , -járok:), azt hiszem megérné...

gond/ol/a · http://lineas.freeblog.hu 2011.12.31. 12:02:36

az-n-ek lemaradtak , bocs!

nem találtam hirtelen jó leirást az euthymiáról, de az euthymia nem a dysthimia ellentettje?, és akkor mégis csak (v.ö. euforia ..) a mániához van közelebb, (a dysthimia meg a depressszióhoz)... bár, biztos is, hogy a depresszió a rosszabb véglet, a mániához képest is...

gond/ol/a · http://lineas.freeblog.hu 2011.12.31. 12:09:14

óvakodjunk az önbeteljesitő jóslatoktól (mondom, magamnak is)(miután annyi minden nem jó már be is teljesedett jóslatainkkal szemben is!)
régi egyetemi barátnémtől kaptam ezt a Konrad LOrenz cimet, biztatóul:"Mentsétek meg a reményt"
persze, ha már a remény is erre szorul, jól nézünk ki!
de csakazértis BOLDOG új évet!:)) (ráadásul nem is tudok kenyeret (se) sütni...:(

akimoto 2011.12.31. 14:12:22

gond/ol/a, átmeneti hullámvölgyekből a komoly bajokat tanulmányozva lehet a legjobban kievickélni. Ahogy én tapasztaltam. Ez a Markov-modell nagyon érdekes, egy klinikai kísérlet bemutatásában találtam rá. Hiába keresem újra, most nem találom. (Egy magyar orvos írta a Nyírő Gyula kórház valamelyik projektjéről.)Az euthymia az ő megfogalmazásában felfokozott jókedv, mondhatni, eufória, ahogy te is gondolod.
Konrad Lorenz mindig kedves olvasnivalót tartogatott, amit idézel tőle, az is nagyon találó és emberi. Köszönöm. Én is boldog új évet kívánok neked, és a Tieiednek! :)

akimoto 2011.12.31. 14:14:17

De hülyén néz ki, ha a legkedvesebb szavakat elrontom! A Tieidnek is szeretnék szépet és jót kívánni az új esztendőben.

tetovaoda 2011.12.31. 18:00:13

Bipoláris depresszió.
Nagyon aktuális foglalkozni vele.
Ugyanis éppen ebben szenved az, aki le fog lökni a lépcsőn - amennyiben idejében nem vonják ki a forgalomból erősebb hatalmak.
De nyugi, kivonják!
És lesz boldog új esztendő is, hisz' mindig van. :)
(Tudom, na: sem de-vel, sem és-sel nem kezdünk mondatot!)

tetovaoda 2011.12.31. 18:07:48

Sót is raktározok meg gyertyát, pár doboz zsírt a fagyasztóban (az nem avasodik, mint az olaj, amit nem lehet fagyasztani). A gyerekek rögtön orvosért kiáltanának, amikor előadom, hogy szűkösebb napokra gyűjtök.
Szerencsére nekik nincs személyes tapasztalatuk ilyen dolgokban. Nekünk annál több van.
Még nem félek, csak gyanakszom...

gond/ol/a · http://lineas.freeblog.hu 2011.12.31. 18:38:59

@akimoto: köszönöm, én "szépen" is olvastam...amennyi csunya szavam is én félreütöm, ez a legkevesebb!
át is adom a jókivnságodat (folyamatosan mennek:)

az euthymia ezek szerint mégse a "NORMÁLIS" állapot, MERT AZ EUFORIA IS ENYHE (könnyű) MÁNIÁNAK számit; bár lehet, hogy mégis csak az a "normális", ha jókedvünk van!:) (a rossz BIZTOS nem az!:(

akimoto 2011.12.31. 20:52:48

tetovaoda, nem vagy egyedül. A gyerekek sparheltet akarnak venni a konyhába, ha nem lesz pénzük gázra, majd rőzsével melegítik a mosdóvizet fazékban. Ezt mondta a vejem.:)))
A zsír? Nem tudtam. Teszek el én is, hadd nevessenek. Sebre szintén jó, ha leesnék a lépcsőn.
Gyűjtsünk még ötleteket a túlélésre! :)

akimoto 2011.12.31. 20:57:35

gond/ol/a, a neurológián írta az orvos a diagnózisomra, nem lepett meg, mert idegenek társaságában mindig jókedvűnek mutatkozom. Mit keserítsek másokat?
Csak nem kóros viselkedés már ez is?

gond/ol/a · http://lineas.freeblog.hu 2011.12.31. 22:20:55

@ akimoto, de önmagában is van euthymia, nem? örülj neki akkor - én meg a fejfájásambulancián hiába erősködtem a neurológusnak, a depresszióm bizonygatásával, szabályosan kiröhögött az öndiagnózisommal, pedig a migrénnek és a depressziónak a hátterében ugyanaz a szerotonihiány állhat, aminek pótlására végül is gyógyszert adott (amit persze nem szedek:), meg nem is járok már hozzá, minek? persze, hogy másképp viselkedik az ember "társaságban", meg az orvos előtt is, ha elő akarja adni a problémáját...

gond/ol/a · http://lineas.freeblog.hu 2011.12.31. 22:22:35

de mik ezek a "hadi" előkészületek?! ez nem lehet euthymiás tünet!!!!

akimoto 2011.12.31. 23:18:06

gond/ol/a, csak viccelődünk a barátosnémmal, hogy ne sírjunk.
Tényleg nincs miért. Nekem nem fáj a fejem szinte soha, alszom rendesen hét-nyolc órákat (emiatt van, hogy a postás 10 órakor az ágyból ugraszt ki), feledékenység miatt mentem neurológushoz, ahol öreg mámi helyett derűs társalkodónőt játsztam, aki "föl van dobva". Ezt minősítette euthymiának (gondolom), mert azt mondta, a panaszom semmiség, ő is feledékeny, mire én javasoltam, hogy kártyázzon vagy tanuljon nyelvet, úgyhogy megállapodtunk a terápiában. :)))

gond/ol/a · http://lineas.freeblog.hu 2012.01.01. 00:46:03

az jó, amikor a beteg gyógyitja az orvost:)) (ha egyszer ő a beteg!:)
közben meg átevickéltünk 2012-be. BUÉK:) csakazértis!!! és meg is lesz!:))

akimoto 2012.01.01. 00:54:02

Leragadtunk a Mezzon, Muszorgszkij valamilyen nagyzenekari darabja volt a berlini filharmonikusokkal.
Igen, csakazértis BUÉK, csatlakozom! :))

KapitányG 2012.01.01. 12:21:57

Boldog új esztendőt!
Lemaradt a lápi póc. A szilvaorrú keszeg még nála is jobban.
A széles kárász most már tényleg aranyhal :)
kulturport.hu/tart/cikk/f/0/118716/1/kultura/Szeles_karasz_az_ev_hala?place=srss

akimoto 2012.01.01. 13:04:23

Igen, olvastam már, hogy a kedves szilvaorrú keszeg hogy járt. Pedig ő is igazán kecses halacska. Nem baj, gratuláljunk a győztesnek, hogy tiszta versenyben tört az élre. :)
Gabi, köszönöm. Sikeres, boldog új évet kívánok Nektek!

gond/ol/a · http://lineas.freeblog.hu 2012.01.01. 15:16:56

tőlünk elvették a mezzot(sőt már az ATV-t se találom!) zenének újabban a Bartókot hallgatom, de elég tragikus szinezetű minden zenéjük...úgy hallik ...

akimoto 2012.01.01. 16:25:37

gond/ol/a, pedig a Bartókon mindig jól válogattak, anyukámnál szólt éjjel-nappal. :(

emmausz 2012.01.05. 20:25:52

Komolyzenei adókról: Nekem a Bartók (éppen azt hallgatom)steril, mint egy labor, mint egy műtő, egy múzeum. Ami könnyedebb a swiss classic. Mindegyiket verte az annak idején rövid életet megért igen mókás Klasszik Rádió, amelyet Antal Imre (RIP) konferált utánozhatatlan derűvel.

akimoto 2012.01.05. 20:43:15

Emmausz, köszönöm az ötleteket. :)

gond/ol/a · http://lineas.freeblog.hu 2012.01.08. 12:23:48

tényleg túl komoly (sőt komor) lett a Bartókon a zene...csupa "tragikus szimfónia" (többnyire csak az irodalmi műsorait hallgattam - csak a konyhában "jön be", igy eleve korlátozott az időm a hallagatására...:)A Mezzo nagyon hiányzik a tévémről, levették...:(

gond/ol/a · http://lineas.freeblog.hu 2012.01.08. 12:25:31

ja! most látom, mindezt már megirtam, napokkal ezelőtt:(( miért nem irsz újabb bejegyzést, akimoto!!!!?

flora/ro 2012.01.08. 12:47:11

Kedves Akimoto, talán megint beteg lett a monitorod? Remélem, nem te!!...
Én betegen kezdem az évet, nem túl jó előjel, ha baonásak vegyunk...

flora/ro 2012.01.08. 12:48:23

persze: ..."babonásak"... Bocsánat.

akimoto 2012.01.08. 20:15:44

gond/ol/a, töprengek.
Írok minden nap, de nem akarom közzétenni, nehogy úgy járjak, mint a Bartók rádió. :)))

akimoto 2012.01.08. 20:17:24

Flora, gyógyulj meg gyorsan!

Jól vagyok, csak még nem találtam ki, milyen blogot írjak ebben az évben.

évi. 2012.01.09. 11:37:06

@akimoto: mármint hogy posztot?Remélem nem költözöl innen is...

akimoto 2012.01.09. 14:01:00

Évi, itt leszek.:)
süti beállítások módosítása